Uniek recreëren in Friesland!

Dé droomplek voor uw luxe recreatie-woning op uw eigen riante kavel

In het mooiste deel van het waterrijke Friesland, pal naast het heerlijke Tjeukemeer, verrijst Park Folclaghe. Dé droomplek voor een luxe recreatie (water)woning op je eigen riante kavel. De kavels variëren van 275 m2 tot en met 600 m2.

De groenstrook naast dit waterpark blijft onaangeroerd: dit stukje Friesland is speciaal aangekocht om er een vogelgebied van te maken. Deze aangekochte groenstrook ligt pal tegen De Dunegeaster- en Follegeasterpolder van het Fryske Gea. Dit gebied van 72 hectare ligt aan de westoever van het Tjeukermeer en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een aaneengesloten moerascomplex. Deze extra groenstrook is bedoelt voor weidevogels, en is een goede manier om bij te dragen aan de balans in het ecosysteem.

De (drijvende) woningen op Park Folclaghe zijn bestemd voor recreatie en het wordt nadrukkelijk geen pretpark; Park Folclaghe krijgt een Vereniging van Eigenaren en is bedoeld voor rustzoekers, waterrecreanten en natuurliefhebbers.

Bij het ontwerp van de duurzame recreatiewoningen heeft de architect goed gekeken naar de omgeving. Ook het bouwmateriaal is daarop afgestemd. Alle waterwoningen krijgen dezelfde uitstraling, maar als eigenaar kun je kiezen uit diverse indelingsvarianten. Er komen arken voor zes, acht of tien personen. Allemaal bieden ze uitzicht én veel privacy. En wil je graag een sauna, een dakterras of een bootje langszij aanmeren? Ook dat kan!
Wil je als eerste het laatste nieuws ontvangen over de voortgang van dit bijzondere Friese project? Meld je dan nu aan.

De verkoop van de (drijvende) recreatiewoningen in Follega start in 2022.

Binnenkort verschijnt er een brochure en verkoopdocumentatie. Wil je nu al meer informatie, of word je graag op de hoogte gehouden van het project?